Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Røget okseinderlår med fennikelsalat

Røget okseinderlår med fennikelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bresola

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.friske dildkviste
2.5 dl.friske basilikumblade
2.5 dl.kviste af bredbladet persille
10 madagaskar-peberkorn
2 små fed hvidløg i kvarte
2 dl.olivenolie
1 tsk.groft salt
4 fennikler i tynde skiver ( ca. 550g)
 
 Croutoner:
5 skiversandwichbrød unden skorpe i tern ( ca. 125g )
25 g.smør i mindre stykker
 
400 g.røget okseinderlår i meget tynde skiver (bresaola)
 
Opskrift:
Fennikelsalat:
Kom krydderurterne, peberkorn, hvidløg, olie og salt i en minihakker/blender og hak ca 1 min til dressingen og fennikel er findelt. Smag til. Vend forsigtig dressing og fennikel sammen og lad det trække tildækket på køkkenbordet i ca 20 min.

Croutoner:
Fordel imens brødtern og smør i en lille bradepande. Rist dem midt i ovnen ca 12 min ved 225 grader - vend brødternene 3-3 gange.

Anret fennikelsalaten på et fad & server den sammen med croutoner til skiver af røget okseinderlår.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9061 gange,
og udskrevet 132 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu