Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Chilisauce/olie i skål som hos sharwarma-forretningen

Chilisauce/olie i skål som hos sharwarma-forretningen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Tørret chili i "flager" (købes i små dåser)
 god olie f.eks. solsikkeolie eller olivenolie hvis man synes
 lidtspidskommen
 evt.presset hvidløg
 Salt
 peber
 evt.lidt limesaft
 
Opskrift:
Tørret chili i "flager" (købes i små dåser), god olie f.eks. solsikkeolie eller olivenolie, hvis man synes (jeg foretrækker selv den mere neutrale olie), lidt spidskommen, evt. presset hvidløg - forringer holdbarheden og skal spises hurtigere end uden hvidløg, lav evt. en halvstor portion uden og tag lidt fra af gangen og pres hvidløg i, så har du til flere uger. Salt, peber evt. lidt limesaft og lad det trække adskillige timer inden brug - gerne flere dage.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14065 gange,
og udskrevet 214 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2008-09-19 01:47:00
Jeg har prøvet flere varianter. Jeg er flere gange blevet opfordret til at olie og chiliflager skal småkoge, for at blødgøre chiliflager. Men nej det får en brændt smag selv ved lav varme. Jeg har erfaret at olie og chiliflager skal ligge og trække et halvt døgn. Derefter tilsættes lidt Ingefærpulver, og mindst lige så meget Tomatpure som alt det andet fylder. Det holder sig fint 14 dage i køleskab. i en lukket beholder...

Stine  -  2007-07-18 22:42:33
I hvilke størrelsesforhold skal tingene blandes? altså skal der eksempelvis 3 chili til 1 liter olie? eller?

  -  0000-00-00 00:00:00
hvor meget tørret chili ?