Kanel kager

Kanel kager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Flemming

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.hvedemel
1000 g.brun farin
500 g.smør
4 Æg
65 g.kanel
 Perlesukker/Tesukker
 
Opskrift:
Smøret skal være stue varmt for du begynder. Bland mel, farin, smør, æg og kanel til en ensartet masse. Del massen i 4 portionen og rul dem til pølser. Drys te sukker på bordet og rul pølserne her i. Læg dejen i fryseren til dagen efter. Skæres i ca 4mm skiver og bages ved 230g i ca 5-6 min. til kanten begynder at tage farve.

Tips:

Bliver rugtige dejligt sprøde. Er bedst et par dage efter de er bagt.





karakterer:
Opskriften er vist 13911 gange,
og udskrevet 251 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-04 16:24:44
den er rigtig god vis man laver kokus glasur til!! prøv det!!

  -   2005-01-01 01:01:01
skal lige prøve om opskriften smager godt