Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Røget laks med ærtepuree og appelsindressing

Røget laks med ærtepuree og appelsindressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Kitty Kat

Indsendt :



Ingredienser:
8 skiverrøget laks
1 appelsin
 frosne ærter
1 bk.creme fraice
3 spsk.olivenolie
 salt
 peber
 evt.lidt chili
 
Opskrift:
creme fraichen røres sammen med appelsin saft, salt og peber efter smag ( man kan også komme lidt chili i). De frosne ærter kommes i en blender, sammen med oliven olien og der krydres med salt og peber. Ærterne skal blive til en puree. Derefter anrettes laksen, oven på klatter af appelsin dressingen. ærtepureen ligges i små klatter for sig, og retten serveres med brød til.

Tips:

Denne ret er nem, hurtig og lidt anderledes


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13279 gange,
og udskrevet 286 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ampere  -  2011-11-26 14:45:50
Hvor meget er en bakke creme fraice. Jeg synes den bliver meget tynd, når man blander saften fra blot en halv appelsin i. Jeg har brugt 9% creme fraice. Hvor mange ærter foreslås. Jeg synes jeg tog rigtigt mange (2-300 gr.) men det var ikke helt nok.