Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kaviarrand med rejer

Kaviarrand med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Kaviar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kaviarrand med rejer, billede 4 Kaviarrand med rejer, billede 1 Kaviarrand med rejer, billede 2 Kaviarrand med rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 glasrød kaviar
4 hårdkogte æg
0.25 revet løg
2 spsk.mayonnaise
0.5 bdt.finthakket dild
100 g.rejer
0.5 citron saften heraf
 salt
 peber
2.5 dl.cremefraiche 18 %
5 husblas, blade
 
 Tilbehør:
 rejer
 asparges
 hårdkogte æg
 citronskiver
 dild
 flutes
 
Opskrift:
Hæld kaviaren i en skål og del æggene to gange i en æggedeler. Rør alle ingredienser, undtagen husblasen, i skålen. Opløs husblasen i lidt varmt vand. Hæld det i kaviarblandingen. Hæld blandingen i en smurt form der stilles køligt i et par timer, hvorefter den vendes ud på et fad og pyntes med rejer, asparges, hårdkogte æg, citronskiver og dild.

Serveres med lune flutes til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (42 stemmer)

Opskriften er vist 93454 gange,
og udskrevet 3817 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2015-12-22 15:14:45
Jeg er vegetar og har de sidste år lavet den til julefrokoster. Jeg har skippet rejerne, brugt kaviart (lavet på tang. Fås i føtex) i stedet for kaviar og har brugt ekstra af kaviart og dild. Derudover jeg erstattet husplads med agar agar.

Karim  -  2015-05-09 11:37:31
Et par tips: når husblasen er smeltet og hældt over i massen, skal det røres godt sammen for at fordele husblasen. Når man skal have fisken(e) ud, kan man kortvarigt dyppe formen i varmt vand, og så vende den ud på et fad.

Bente  -  2013-02-16 14:33:43
alletiders forret, brugte den til konfirmation, alle kunne lide den

Antino  -  2011-11-05 22:17:42
hvorfor kan jeg ikke få den til at holde i dens form? Den bliver flødene selv om jeg ligger den i køleskabet. håber i kan hjælpe mig, tak!

Jenny  -  2010-01-02 16:55:48
Den er super god

skov  -  2009-12-16 12:54:24
Den kan sagtens laves dagen før - bliver måske endda bedre af det ;o)

Hanne  -  2009-11-28 13:43:52
kan jeg lave retten dagen før den skal bruges

Annette  -  2007-07-06 09:12:27
Skal lave denne forret til 50 per. kan den evt. laves dagen før

Ulla  -  0000-00-00 00:00:00
Rækker til 8 pers.

Mona  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange rækker det til?