Kaviarrand med rejer

Kaviarrand med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Kaviar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Kaviarrand med rejer, billede 4 Kaviarrand med rejer, billede 1 Kaviarrand med rejer, billede 2 Kaviarrand med rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 glas Stenbiderrogn, rød Stenbiderrogn kaldes også for Dansk kaviar, og sælges tit i glas på 50 og 100 gram.
4 Hårdkogte æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
0.25 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Rejer uden skal, kogte
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
  Tilbehør:
Rejer uden skal, kogte
Asparges. uspec. rå
Hårdkogte æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
Flutes
   
Opskrift:
Del æggene to gange i en æggedeler, hak dilden og riv løget fint.
Rør alle ingredienser, undtagen husblasen, i skålen.

Opløs husblasen i lidt varmt vand. Hæld det i kaviarblandingen. Hæld blandingen i en smurt form der stilles køligt i et par timer.

Kaviarranden vendes ud på et fad og pyntes med rejer, asparges, hårdkogte æg, citronskiver og dild.

Serveres med lune flutes til.


karakterer:
Opskriften er vist 113922 gange,
og udskrevet 4110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (47 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5105 (1215 kcal)
KJ pr. Portion 5105 (1215 kcal)
Vægt ialt 726 gram
Vægt pr. Portion 726 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 703 KJ (167 kcal)
Protein 9.3 gram
Fedt 13.7 gram
Kulhydrat 2.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2020-12-16 16:23:36
Jeg ville smøre med en smagsneutral olie, solsikke eller vindruekerneolie

Elisabeth  -  2020-12-11 20:24:12
Hældes i en smurt form. Hvad smører man formen med.

  -  2015-12-22 15:14:45
Jeg er vegetar og har de sidste år lavet den til julefrokoster. Jeg har skippet rejerne, brugt kaviart (lavet på tang. Fås i føtex) i stedet for kaviar og har brugt ekstra af kaviart og dild. Derudover jeg erstattet husplads med agar agar.

Karim  -  2015-05-09 11:37:31
Et par tips: når husblasen er smeltet og hældt over i massen, skal det røres godt sammen for at fordele husblasen. Når man skal have fisken(e) ud, kan man kortvarigt dyppe formen i varmt vand, og så vende den ud på et fad.

Bente  -  2013-02-16 14:33:43
alletiders forret, brugte den til konfirmation, alle kunne lide den

Antino  -  2011-11-05 22:17:42
hvorfor kan jeg ikke få den til at holde i dens form? Den bliver flødene selv om jeg ligger den i køleskabet. håber i kan hjælpe mig, tak!

Jenny  -  2010-01-02 16:55:48
Den er super god

skov  -  2009-12-16 12:54:24
Den kan sagtens laves dagen før - bliver måske endda bedre af det ;o)

Hanne  -  2009-11-28 13:43:52
kan jeg lave retten dagen før den skal bruges

Annette  -  2007-07-06 09:12:27
Skal lave denne forret til 50 per. kan den evt. laves dagen før

Ulla  -  0000-00-00 00:00:00
Rækker til 8 pers.

Mona  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange rækker det til?