Overhæld tamarind pasta med 2 dl vand og rør lidt.
Skær kødet i tern på 2x2 cm.
Mariner kødet i tamarind-saften i ca. to timer.
Hak løg, hvidløg og ingefær fint.
Sauter i jordnøddeolie.
Tilsæt tomatpuré.
Hak tomaterne, kom dem ved sammen med spidskommen og 3 dl vand.
Kom kød og marinade ved og kog det hele igennem til saucen er tæt og kødet er mørt (ca. 1 time).
Bland til sidst frisk spinat i.
Smag til med salt og peber.
Tamarind og 5 dl vand kan erstattes af saften af 4 lime eller saften af 2 citroner suppleret med vand, så man i alt får 5 dl væske.
Server f.eks. med ris, brød eller salat.
Tips:
Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(48 stemmer)
Opskriften er vist 20774 gange, og udskrevet 308 gange.
Kommentarer
mbh - 2021-03-10 07:03:16 0.5 pakke tamarind-pasta + 5 dl vand
hvormange gram er der tale om af pastaen?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider