Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Oksekød med tamarind

Oksekød med tamarind, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Tanzania

TanzaniaIndsendt :



Ingredienser:
500 g.skært oksekød
250 g.spinat
0.5 pakketamarind-pasta + 5 dl vand
2 storeløg
75 g.friske ingefær
4-5 friske tomater
2 spsk.koncentreret tomapuré
2 spsk.stødt spidskommen
1 dl.jordnøddeolie
3-4 fedhvidløg
 


Opskrift:

Overhæld tamarind pasta med 2 dl vand og rør lidt. Skær kødet i tern på 2x2 cm. Mariner kødet i tamarind-saften i ca. to timer.

Hak løg, hvidløg og ingefær fint. Sauter i jordnøddeolie. Tilsæt tomatpuré. Hak tomaterne, kom dem ved sammen med spidskommen og 3 dl vand. Kom kød og marinade ved og kog det hele igennem til saucen er tæt og kødet er mørt (ca. 1 time).

Bland til sidst frisk spinat i. Smag til med salt og peber.

Tamarind og 5 dl vand kan erstattes af saften af 4 lime eller saften af 2 citroner suppleret med vand, så man i alt får 5 dl væske.
Server f.eks. med ris, brød eller salat.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (48 stemmer)

Opskriften er vist 20213 gange,
og udskrevet 297 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu