Tyttebærris

Tyttebærris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 dl.Jasminris
4.5 dl.vand
0.5 tsk.salt
1 vaniljestang
2.5 dl.piskefløde
25 g.mandler afskallede
2 spsk.sukker
 Tyttebærsyltetøj
 
Opskrift:
Kog risen til løskogte ris med vand, salt og vanilje. Lad risene trække med vandet i 12 minutter, kog op, læg låg på, skru ned for varmen og kog 12 minutter. Lad risene trække yderligere 12 minutter under låg. Fjern så låget og lad dem køle af. Tag vaniljestangen op.

Pisk fløden til let skum. Hak mandlerne groft og bland dem i flødeskummet sammen med sukkeret.

Vend fløden sammen med risene. Hæld det i en skål og server med tyttebærsyltetøj.





karakterer:
Opskriften er vist 17678 gange,
og udskrevet 298 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-15 16:58:17
en rigtig lækker dessert minder om ris alamande