Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tyttebærris

Tyttebærris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Risdessert

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.jasminris
4.5 dl.vand
0.5 tsk.salt
1 stang vanille
2.5 dl.piskefløde
25 g.mandler afskallede
2 spsk.sukker
 Tyttebærsyltetøj
 
Opskrift:
Kog risen til løskogte ris med vand, salt og vanille. Lad risene trække med vandet i 12 minutter, kog op, læg låg på, skru ned for varmen og kog 12 minutter. Lad risene trække yderligere 12 minutter under låg. Fjern så låget og lad dem køle af. Tag vanillestangen op.

Pisk fløden til let skum. Hak mandlerne groft og bland dem i flødeskummet sammen med sukkeret.

Vend fløden sammen med risene. Hæld det i en skål og server med tyttebærsyltetøj.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13719 gange,
og udskrevet 267 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

ulla  -  2007-11-15 16:58:17
en rigtig lækker dessert minder om ris alamande