Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kransekagebund med frugt i gele

Kransekagebund med frugt i gele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Kagebund:
150 g.marcipan
0.75 dl.sukker
1 æg
2 tsk.oliemargarine
2 spsk.hvedemel
 
 Frugt i gele:
25 g.mørk chokolade
6 blade husblas
2.5 dl.koncentreret frugtsaft
1.5 dl.vand
300 g.blandede skovbær hindbær brombær eller lign. - gerne frosne
 
Opskrift:
Ælt alle ingredienserne til kagebunden sammen. Tryk dejen ud i en springform beklædt med bagepapir og bag kagen ved 180 grader i ca. 20 min. til den er gyldenbrun på toppen.

Lad bunden køle af og løsn den derefter fra kageformens sider og bund. Beklæd formen med film og læg kagebunden ned i formen igen. Filmen forhindre at den flydende gele som senere skal hældes over bunden ikke løber ud.

Pensl kagebunden med smeltet chokolade og lad chokoladen stivne.

Udblød husblassen i en skål med rigeligt koldt vand. Bland frugtsaften med vandet. Smelt husblassen over vandbad og bland den smeltede husblas med frugtsaften. Tilsæt bærrene (hvis de er frosne, behøver de ikke at tøs op først) og hæld bær og saft over kagebunden.

Stil kagen i køleskabet til geleen er stivnet - det tager 1-2 timer.

Tag kagen ud af formen, fjern filmen og server den på et kagefad.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14611 gange,
og udskrevet 422 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu