Italiensk oste mousse
Hovedingrediens : Oste - Gorgonzola Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Mos gorgonzolaen med en gaffel og rør den blød med flødeost og marsala.
Rør husblaspulveret ud i kogende vand og rør det i ostemassen.
Pisk fløden og fold den i osten, lidt ad gangen.
Hæld moussen op i en smurt randform og stil den i køleskabet, til den er hel stiv.
Vend den ud på et attraktivt fad og pynt med blå druer. Tips: Efter denne osteret må der ikke serveres en sød dessert. Og hverken flutes eller kiks under nogen form passer til |
|
Opskriften er vist 10540 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne