Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chili-rejer

Chili-rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt af : Louise

Indsendt :



Ingredienser:
450 g.rejer (af eget valg)
4 spsk.rød karrypasta
2 spsk.revet ingefær
2 spsk.sesamolie (eller anden olie)
 
Opskrift:
Alle ingredienserne blandes sammen i en skål og trækker i 15 min. Steges på en meget varm pande (gerne grill-pande) og serveres rygende varme med et stykke groft brød og en lille let salat af ruccola.

Tips:

Hvis man ikke er til stærk mad, så spar på karrypastaen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (17 stemmer)

Opskriften er vist 33356 gange,
og udskrevet 726 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

creer  -  2011-02-09 16:13:06
man laver pandekager på en pande!"

JGJ  -  2010-03-04 15:48:34
der er heller ingen æbler i æbelskive. pandekager er heller ik lavet af en pande

  -  2010-01-04 11:46:34
chillien er i den røde karry pasta

  -  2009-08-07 15:52:07
Hvad med chili?!!

AN  -  2008-04-15 16:26:25
Chili rejer uden Chili?

AB  -  2007-02-19 21:21:03
Der er jo ingen chilli i!