Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tranebær-Valnødde Biscottis

Tranebær-Valnødde Biscottis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Biscotti

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.hvedemel
0.5 tsk.natron
0.5 tsk.bagepulver
0.5 tsk.salt
125 g.usaltet smør (stuetemperatur)
250 g.sukker
2 spsk.revet appelsin skræl
1.5 tsk.vanilleessens
2 æg
185 g.valnødder
250 g.tørt tranebær
 
Opskrift:
Kom mel, natron, bagepulver og salt i en skål. Tag en stor skål hvori smør, sukker appelsinskræl og vanille blandes. Brug en håndmikser og kør i det højeste gear, til dejen er luftig. Tilsæt æggene eet ad gangen og reducér farten til lav, tilsæt derefter valnødderne og de tørrede tranebær. Til sidst kommes melblandingen i dejen og rør rundt til den rette konsistens. Dæk skålen til og lad den hæve ca. 1 time.

Tænd ovnen på 180 grader. Smør og mel kommes på en stor bageplade/bagepapir.

Del dejen i to. Kom lidt mel på hænderne og rul hver halvdel på et let melet bord. De lange strimler skal have en diameter på ca. 1,5 cm. Læg dem på den forberedte bageplade, med ca. 5 cm mellemrum. Bages til de er let gyldne i ca. 30 min. (dejen spredes en smule under bagningen). De tages ud af ovnen og afkøles (lad ovnen stå tændt) brug en skarp kniv og skær kagerne på bagepladen ca. 3-4 cm lange. Kagerne vendes om, og læg dem med mellemrum. Sæt dem dernæst i ovnen igen (v. samme temperatur) og bag dem til de er gyldenbrune - ca. 15 min.

Lad kagerne køle af, put dem i lufttætte bøtter (kagedåser) og lad dem stå i stuetemperatur. Der kan de stå op til 14 dage og stadig være "bløde" friske og lækre - hvis de da ikke er spist.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7128 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu