Saft, sukker, stjerneanis og evt pernod varmes op indtil sukkeret er opløst. Ananasringene lægges i, og det hele køler 24 timer.
1 bagerist dækkes med bagepapir og ananasringene fordeles herpå. Tør i ovnen ved 50°C i 10-12 timer. Del ringene i 4 stykker.
Smelt nougat'en og smør det på ananasstykkerne.
Rul marcipanen tyndt ud og pak ananasstykkerne ind i marcipan.
Overtræk med chokolade.
Lad konfekten tørre køligt uden træk
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 17556 gange, og udskrevet 193 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider