Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Figenkonfekt

Figenkonfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.råmarcipan
250 g.figner
 
 Chokolade til overtræk
 
Opskrift:
Fignerne hakkes i kødhakkemaskine. 250 g marcipan rulles ud i et rektangulært stykke på ca. 12x16 cm. De hakkede figner smøres ud i et jævnt lag. Herefter stilles det på køl et par timer.

Efter afkøling kan det skæres ud i stænger på ca. 2 cm bredde og 12 cm længde - kan også skæres i små stykker på 1½ - 2 cm og er nu klar til at blive overtrukket med chokolade - kan dog udelades.

Tips:

Vil man gøre det mere spændende kan spiritus tilsættes marcipanen inden udrulningen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14556 gange,
og udskrevet 189 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Nina Boukaidi  -  0000-00-00 00:00:00
Man kan tilføje en form for alkohol i massen. desuden vender jeg dem i kokos tilsidt. Det smager pragtfulgt