Abrikoserne hakkes i kødhakkemaskine. 250 g marcipan rulles ud i et rektangulært stykke på ca. 12x16 cm. De hakkede abrikoser smøres ud i et jævnt lag. Herefter stilles det på køl et par timer.
Efter afkøling kan det skæres ud i stænger på ca. 2 cm bredde og 12 cm længde - kan også skæres i små stykker på 1½ - 2 cm og er nu klar til at blive overtrukket med chokolade - kan dog udelades.
Tips:
Vil man gøre det mere spændende kan spiritus tilsættes marcipanen inden udrulningen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9416 gange, og udskrevet 132 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider