Abrikoskonfekt med Amaretto
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : |
|
|
Honning, appelsinsaft og lidt reven appelsinskal koges ned. Tilsæt piskefløde og varm op. Tilsæt hakket chokolade og lad det smelte.
Smørret kommes i ved 30°C, og derefter tilsættes hakkede abrikoser.
Massen afkøles i en form og skæres ud i tern eller ruder i passende størrelse. Overtrækkes med chokolade.
Pynt med hakkede, tørrede abrikoser tilsat en anelse hakkede nødder.
Tips: Det er en fordel at arbejde med en stor portion overtrækschokolade, så holdes temperaturen lettere. Den sidste rest chokolade kan evt. samles til toppe med hakkede rosiner eller cornflakes |
|
Opskriften er vist 14359 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne