Abrikoskonfekt med Amaretto

Abrikoskonfekt med Amaretto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4-5 abrikos i Amaretta
350 g.mørk chokolade
2 dl.piskefløde
25 g.honning
45 g.smør
1 appelsin
 
 Pynt:
 abrikoser
 nødder
 
Opskrift:
Honning, appelsinsaft og lidt reven appelsinskal koges ned. Tilsæt piskefløde og varm op. Tilsæt hakket chokolade og lad det smelte. Smørret kommes i ved 30°C, og derefter tilsættes hakkede abrikoser. Massen afkøles i en form og skæres ud i tern eller ruder i passende størrelse. Overtrækkes med chokolade. Pynt med hakkede, tørrede abrikoser tilsat en anelse hakkede nødder.

Tips:

Det er en fordel at arbejde med en stor portion overtrækschokolade, så holdes temperaturen lettere. Den sidste rest chokolade kan evt. samles til toppe med hakkede rosiner eller cornflakes





karakterer:
Opskriften er vist 14359 gange,
og udskrevet 190 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu