Honning, appelsinsaft og lidt reven appelsinskal koges ned. Tilsæt piskefløde og varm op. Tilsæt hakket chokolade og lad det smelte.
Smørret kommes i ved 30°C, og derefter tilsættes hakkede abrikoser.
Massen afkøles i en form og skæres ud i tern eller ruder i passende størrelse. Overtrækkes med chokolade.
Pynt med hakkede, tørrede abrikoser tilsat en anelse hakkede nødder.
Tips:
Det er en fordel at arbejde med en stor portion overtrækschokolade, så holdes temperaturen lettere. Den sidste rest chokolade kan evt. samles til toppe med hakkede rosiner eller cornflakes
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 13081 gange, og udskrevet 163 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider