Pistaciekonfekt

Pistaciekonfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Nødder - Pistacienødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.pistacienødder
300 g.honning
1 dl.æggehvide eller vand
 citronsaft
 
Opskrift:
Pistacienødderne hakkes fint. Honningen tilsættes, og æggehvide eller vand røres i samt lidt citronsaft.

Hvis det er mindre børn der laver konfekten er det en god ide at bruge vand i stedet for æggehvide, da børnene sikkert vil smage på den rå masse. Æggehvidens eneste fordel er at den bager bedre op.

Massen skal være så blød, at den kan sprøjtes ud eller sættes på en plade med bagepapir ved hjælp af 2 teskeer. Konfekten bliver pænest hvis den sprøjtes ud. Der sættes en solsikkekerne i midten.

Konfekten bages lysebrun ved 220 grader C. Hold godt øje med dem - de får let for meget. Når man bruger honning i stedet for sukker, holdes konfekten blød og frisk.





karakterer:
Opskriften er vist 10195 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu