Pistaciekonfekt

Pistaciekonfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Nødder - Pistacienødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
500 g.pistacienødder
300 g.honning
1 dl.æggehvide el. vand
 citronsaft
 
Opskrift:
Pistacienødderne hakkes fint. Honningen tilsættes, og æggehvide el. vand røres i samt lidt citronsaft. Hvis det er mindre børn der laver konfekten er det en god ide at bruge vand istedet for æggehvide, da børnene sikkert vil smage på den rå masse. Æggehvidens eneste fordel er at den bager bedre op. Massen skal være så blød, at den kan sprøjtes ud eller sættes på en plade med bagepapir ved hjælp af 2 teskeer. Konfekten bliver pænest hvis den sprøjtes ud. Der sættes en solsikkekerne i midten. Konfekten bages lysebrun ved 220°. Hold godt øje med dem - de får let for meget. Når man bruger honning istedet for sukker, holdes kofekten blød og frisk.


karakterer:
Opskriften er vist 9123 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu