kerner af salte ristede pistacienødder100 kerner af salte ristede pistacienødder
150
g.
hvid chokolade150 g. hvid chokolade
1 form på 10x 20 cm beklædt med bagepapir 1 form på 10x 20 cm beklædt med bagepapir
Opskrift:
Skyl pistaciekernerne og lad dem tørre.
Del chokoladen i mindre stykker.
Smelt chokoladen ved svag varme,
Rør pistacienødderne i den smeltede chokolade.
Hæld chokoladeblandingen i formen og stil den i køleskabet.
Skær den stivnede masse ud i terninger med en skarp køkkenkniv.
Opbevar konfekten køligt i en tæt dåse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11641 gange, og udskrevet 182 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider