Bigaradesauce

Bigaradesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
25 g.sukker
0.5 dl.eddike
1 l.grundsky sauce (Efter rettens emne)
5 appelsiner
1 citron
2.5 dl.Rødvin
 
Opskrift:
Sukkeret brunes til karamel, eddike tilsættes og dette reduceres. Grundsky saucen tilsættes lidt ad gangen til at starte med. Saften presses ud af appelsin/citron, tilsættes saucen. Skallen af 1 appelsin og en citron rives med julienne jern. Disse julienne koges møre i rødvinen, reduceres til ca. 2 dl. i en anden gryde. Rødvin med julienne tilsættes saucen. Tilsmages.

Tips:

Meget velegnet til And, gås, vildsvin, vildænder m.m.


karakterer:
Opskriften er vist 9960 gange,
og udskrevet 134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu