Mal nødderne gennem mandelkværnen.
Rør dem med sukker og æg og ælt det sammen til en dej, der skal hvile 20 minutter i køleskab.
Rul dejen ud i ½ cm. tykkelse, brug florsukker i stedet for mel til udrulning.
Skær dejen i strimler med klejnesporen, 1½ cm brede og 6 cm. lange.
Sæt stængerne på en smurt plade og bag dem ved 180 grader C i ca. 12 minutter.
Rør en glasur af florsukker, citronsaft og rom.
Det er nemmest at smøre den på de kolde kager med en bagepensel.
Lad glasuren tørre helt før kagerne lægges i en dåse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12998 gange, og udskrevet 180 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider