Dej:
Smørret smuldres i melet.
Lav en fordybning i midten og slå ægget ud.
Drys sukkeret over.
Ælt hurtigt dejen sammen.
Lad den hvile i køleskabet 30 minutter.
Rul dejen udi ½ cm tykkelse og stik kagerne ud med en bladform eller skær den ud efter en skabelon ca 4x6 cm.
Sæt kagerne på en smurt bageplade og bag dem i en varm ovn ved 200 grader C i ca. 15 minutter.
De skal være meget lyse.
Marcipan:
Ælt marcipanen med florsukker og rom og rul den tyndt ud på et bord drysset med lidt florsukker.
Stik marcipanen ud med samme form som mørdejen.
Stryg et tyndt lag marmelade på de kolde kager og læg dem sammen to og to med marcipan imellem.
Glaser kagerne med florsukker, der er rørt op med rom og vand.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7935 gange, og udskrevet 85 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider