Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marcipanblade

Marcipanblade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 45 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
400 g.hvedemel
200 g.smør/margarine
200 g.sukker
1 æg
 
 Marcipan:
250 g.marcipan
100 g.florsukker
2 cl.Rom
 
 Fyld:
125 g.abrikosmarmelade
 
 Glasur:
100 g.florsukker
2 cl.Rom
1 spsk.vand
 
Opskrift:
Dej:
Smørret smuldres i melet. Lav en fordybning i midten og slå ægget ud. Drys sukkeret over. Ælt hurtigt dejen sammen. Lad den hvile i køleskabet 30 minutter.

Rul dejen udi ½ cm tykkelse og stik kagerne ud med en bladform eller skær den ud efter en skabelon ca 4x6 cm. Sæt kagerne på en smurt bageplade og bag dem i en varm ovn ved 200 grader C i ca. 15 minutter. De skal være meget lyse.

Marcipan:
Ælt marcipanen med florsukker og rom og rul den tyndt ud på et bord drysset med lidt florsukker. Stik marcipanen ud med samme form som mørdejen.

Stryg et tyndt lag marmelade på de kolde kager og læg dem sammen to og to med marcipan imellem.

Glaser kagerne med florsukker, der er rørt op med rom og vand.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7802 gange,
og udskrevet 78 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu