Pisk æggehviderne let i en gryde med en gaffel og bland sukker, kokosmel og rosiner i.
Rist massen over sagte ild og vend den med en træske til den er lun og hænger samen.
Sæt dejen i større eller mindre toppe og bag dem i en varm ovn ved 175 grader C i 15-20 minutter.
Lad makronerne køle helt af.
Smelt chokoladen over vandbad og dyp bunden af makronerne heri.
Læg dem til tørre, inden de lægges i dåse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11882 gange, og udskrevet 157 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider