Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Sot Chua Ngot (sursød sovs)

Sot Chua Ngot (sursød sovs), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter

EddikeOprindelsesland : Vietnam - Vietnamesisk - Vietnamesiske

Vietnam - Vietnamesisk - VietnamesiskeIndsendt :





Ingredienser:
3 finthakkede hvidløg
1 spsk.sesamolie
2 spsk.skalotteløg i skiver
1 gulerod i tern
1 grøn peberfrugt i tern
1 rød chili i tern
1 spsk.sukker
 salt
 peber
1 tsk.tomatsauce (eller ¼ tsk tomatpuré)
2 spsk.lagereddike
1 spsk.maizena, udrørt i lidt vand


Opskrift:

Sautér hvidløg gyldent i olie. Tilsæt frisk og syltet skalotteløg, gulerod, peberfrugt, chili og sukker, samt salt og peber. Fortsæt stegningen og tilsæt tomatsaucen og eddike. Lad det hele koge op og rør maizena i. Skru ned og lad det simre ca. 1 minut under omrøring.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15057 gange,
og udskrevet 443 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nanny  -  2012-02-10 11:35:59
Hvordan kan det blive en sovs - hvorfor er det nødvendigt med Maizena i, når den eneste flydende ingrediens er 2 spsk. lagereddike ???? og jo, jeg har set at der står Maizena, udrørt i lidt vand, men det er jo blot for at få Maizenaen gjort flydende