Sot Chua Ngot (sur-sød sovs)

Sot Chua Ngot (sur-sød sovs), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Eddike

Oprindelsesland : Vietnam

VietnamIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 finthakkede hvidløg
1 spsk.sesamolie
2 spsk.skalotteløg i skiver
1 gulerod i tern
1 grøn peberfrugt i tern
1 rød chili i tern
1 spsk.sukker
 salt
 peber
1 tsk.tomatsauce (eller ¼ tsk tomatpuré)
2 spsk.lagereddike
1 spsk.maizena, udrørt i lidt vand
Opskrift:
Sautér hvidløg gyldent i olie. Tilsæt frisk og syltet skalotteløg, gulerod, peberfrugt, chili og sukker, samt salt og peber. Fortsæt stegningen og tilsæt tomatsaucen og eddike. Lad det hele koge op og rør maizena i. Skru ned og lad det simre ca. 1 minut under omrøring.





karakterer:
Opskriften er vist 20549 gange,
og udskrevet 576 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-10 11:35:59
Hvordan kan det blive en sovs - hvorfor er det nødvendigt med Maizena i, når den eneste flydende ingrediens er 2 spsk. lagereddike ???? og jo, jeg har set at der står Maizena, udrørt i lidt vand, men det er jo blot for at få Maizenaen gjort flydende