Vestslesvigsk kartoffelkage

Vestslesvigsk kartoffelkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
12 æggeblommer
250 g.sukker
1 citron Saften og den revne skal heraf
500 g.revne kogte kartofler
150 g.bitre mandler
150 g.søde mandler
12 æggehvider
 
 Fyld:
 Æblekompot kogt med lidt kanel
 
Opskrift:
Æggeblommerne røres godt og længe med sukker, derpå tilsættes den afsiede saft og den revne skal fra citronen og lidt efter lidt kommes de revne kartofler i. Først når alt er godt rørt sammen, tilsættes de 12 æggehvider, der skal være pisket helt stive på forhånd. Bages i en springform. Her dækkes bunden med dej, derpå lægges æblekompot og dej skiftevis. Der afsluttes med et lag dej. Bages ved 170° ° i ca. 50 min.





karakterer:
Opskriften er vist 11946 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu