Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sot Ca Chua (Tomatsauce)

Sot Ca Chua (Tomatsauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Vietnam - Vietnamesisk - Vietnamesiske

Vietnam - Vietnamesisk - VietnamesiskeIndsendt :





Ingredienser:
1 spsk.olie
3 finthakkede hvidløg
3 finthakkede flåede tomater uden kerner
2.5 dl.hønsebouillon eller kokossaft
1 knsp.salt
1 tsk.sukker
 


Opskrift:

Varm olie op og sautér hvidløget gyldenbrun, tilsæt tomater og rør i ca. 5 minutter.

Tilsæt bouillon eller kokossaft. Kog op og kom lidt vand i.. Rør kraftigt og grundigt og skru ned. Smag til med salt og sukker.

Kog saucen ind til 1/3 eller til den har opnået en tykkerflydende konsistens.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9762 gange,
og udskrevet 141 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Er det 3 hele hvidløg???