| |
|
Sot Ca Chua (Tomatsauce)
Sot Ca Chua (Tomatsauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | spsk. | olie1 spsk. olie | 3 | | finthakkede hvidløg3 finthakkede hvidløg | 3 | | finthakkede flåede tomater uden kerner3 finthakkede flåede tomater uden kerner | 2.5 | dl. | hønsebouillon eller kokossaft2.5 dl. hønsebouillon eller kokossaft | 1 | knsp. | salt1 knsp. salt | 1 | tsk. | sukker1 tsk. sukker | | | |
| |
Varm olie op og sautér hvidløget gyldenbrun, tilsæt tomater og rør i ca. 5 minutter.
Tilsæt bouillon eller kokossaft.
Kog op og kom lidt vand i..
Rør kraftigt og grundigt og skru ned.
Smag til med salt og sukker.
Kog saucen ind til 1/3 eller til den har opnået en tykkerflydende konsistens.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 11254 gange, og udskrevet 181 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Helle - 0000-00-00 00:00:00 Er det 3 hele hvidløg???
|
|