Smut og hak mandlerne. Bland dem med sukker. Lad rosinerne trække 5 minutter i kogende vand. Fjern stenene i dadlerne og hak dem fint sammen med fignerne. Lad rosinerne dryppe af i en sigte, dup dem tørre.
Rør smør, sukker og æg cremet. Bland mel og bagepulver i. Ryst rosiner, dadler og figner i lidt mel og kom det i dejen sammen med mandler og sherry.
Fyld dejen i 3 smurte sandkageforme og bag dem i en varm ovn ved 170° i 1 time og 10 minutter.
Lad kagerne afkøle helt på bageristen; pak dem derefter ind i alu-folie.
Tips:
Ved serveringen drysses de med florsukker og skæres i skiver.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(5 stemmer)
Opskriften er vist 12936 gange, og udskrevet 230 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider