Bland mel og hjortetaksalt.
Gnid margarine ud i melet med et fladt piskeris.
Bland sukker og kokosmel i.
Ælt dejen sammen.
Del dejen i 4 portioner og tril hver til en stang i pladens længde.
Stil 2 stænger på en plade og tryk dem flade.
Bag dem lysebrune - ca. 10 min. ved 175 C.
Skær dem i skrå snitter på pladen og stryg dem med glasur.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(13 stemmer)
Opskriften er vist 17302 gange, og udskrevet 366 gange.
Kommentarer
- 2013-01-14 17:31:29 Prøv at røre lidt romessens i glasuren. Det smager fantastisk. En småkager man simpelthen bare må have en mere af!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider