Silde renses og fileteres lad skindet blive på. De skal så drysses med lidt salt og trække i ca. 15 min. hvorefter de tørres godt af. Fyld ½ tsk. gul sennep og et ½ knust laurbærblad i hver sild. Lagen koges i 8-10 min og dilden tages op. Læg sildene i et ovnfast fad og overhæld den varme lage. Dækkes med folie og sættes i ovnen ved 110g i 10-15 min. til sildene er hvide og faste. Afkøles inden serveringen og pyntes med løgringe og frisk dild.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 12973 gange, og udskrevet 183 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider