Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nuoc Mam Cham (fishsauce)

Nuoc Mam Cham (fishsauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Vietnam

VietnamIndsendt :



Ingredienser:
0.5 dl.vand eller frisk kokossaft
1 tsk.riseddike
1 tsk.sukker
1 udkernet, finthakket rød chili
2 fedknust hvidløg
1 spsk.limesaft
2 spsk.fishsauce
 
Opskrift:
Kog vand eller kokossaft med eddike og sukker og køl af. Bland chili, hvidløg og limesaft og pisk det i kokosblandingen. Rør fiskesaucen i.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 19196 gange,
og udskrevet 238 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

QuyenQuyen  -  2013-02-01 09:27:30
Er I søde ikke og komme kokos saft i nuoc mam. Det gær man ikke i et autentisk vietnamesisk nuoc mam. Man kan bruge almindelig eddike. Ellers ser resten fornuftig ud.