Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Nuoc Mam Cham (fishsauce)

Nuoc Mam Cham (fishsauce), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Vietnam - Vietnamesisk - Vietnamesiske

Vietnam - Vietnamesisk - VietnamesiskeIndsendt :





Ingredienser:
0.5 dl.vand eller frisk kokossaft
1 tsk.riseddike
1 tsk.sukker
1 udkernet, finthakket rød chili
2 fedknust hvidløg
1 spsk.limesaft
2 spsk.fishsauce
 


Opskrift:

Kog vand eller kokossaft med eddike og sukker og køl af. Bland chili, hvidløg og limesaft og pisk det i kokosblandingen. Rør fiskesaucen i.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 16384 gange,
og udskrevet 198 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

QuyenQuyen  -  2013-02-01 09:27:30
Er I søde ikke og komme kokos saft i nuoc mam. Det gær man ikke i et autentisk vietnamesisk nuoc mam. Man kan bruge almindelig eddike. Ellers ser resten fornuftig ud.