Flæskestegssauce

Flæskestegssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

SaucerRet : Saucer - Klassiske Saucer

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4-6 dl.stegesky fra flæskestegen bouillon fond vin eller sky fra stegeben
2 spsk.hvedemel eller 3 spsk majsstivelse
 salt
 peber
 evt.kulør
 
Opskrift:
Si stegeskyen op i en gryde, lad den stå et øjeblik og skum så overfladen fri for fedt. Sky kan suppleres med bouillon, fond eller vin. Vand og hvedemel rystes klumpefri i en melryster. Majsstivelse udrøres i vand. Kog skyen og tilsæt jævningen i en tynd stråle under konstant omrøring. Saucen skal herefter koge ca. 5 minutter, hvis der bruges mel, og 3 minutter hvis der bruges majsstivelse. Smag til med salt, peber og tilsæt evt. kulør.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Flæskestegssovs

karakterer:
Opskriften er vist 19552 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu