Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marcipanlagkage

Marcipanlagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Bunde:
4 æg
2 dl.sukker
1 dl.kartoffelmel
1 dl.hvedemel
0.5 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
3 dl.piskefløde
2 spsk.kakaomælkspulver
1 ds.ananas i terninger eller ananasmos
 
 Pynt:
200 g.rå marcipanmasse
50 g.flormelis
100 g.overtrækschokolade
1 tsk.rød frugtfarve
1 tsk.grøn frugtfarve
 
Opskrift:
Bunde:
Del æggene og pisk æggehviderne meget stive. Tilsæt æggeblommer og sukker under konstant piskning. Bland de to slags mel og bagepulver og bland det forsigtigt med æggemassen. Kom dejen i en velsmurt, raspet eller melet springform og bag kagen 30- 40 minutter ved 175 grader. Prøv med en strikkepind, om kagen er færdig hænger der ingen dej ved, er den bagt færdig. Lad kagen afkøle.

Fyld og sammenlægning:
Pisk fløden til skum og tilsæt kakaomælkspulver. del den kolde kagebund i 3 bunde. Hæld saften fra ananas, læg halvdelen af ananasstykkerne eller mosen og en tredjedel af chokoladeflødeskummet på den første bund. Læg næste bund over , kom resten af ananas og en tredjedel af chokoladeflødeskummet på. Læg den sidste bund over og smør resten af chokoladeflødeskummet ud over kagen.

Pynt:
Ælt marcipanen med flormelis. Rul marcipanen ud og skær et rundt låg, som svarer til lagkagens diameter, samt et langt bånd til lagkagens sider. Læg marcipanen på kagen. Farv marcipanrester med rød og grøn frugtfarve. Form den røde del til roser, lav blade af den grønne del. Smelt chokoladen og overtræk hele kagen. Læg marcipanpynten på, inden chokoladen er størknet.

Tips:

Ikke fryseregnet


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 35320 gange,
og udskrevet 508 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

mia  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig dejlig og nem kage...