friske æbler f.eks Ingrid Marie4 friske æbler f.eks Ingrid Marie
1
pk.
fintrevet peberrod1 pk. fintrevet peberrod
3-4
spsk.
æbleeddike f.eks. Claus Meyers3-4 spsk. æbleeddike f.eks. Claus Meyers
Hjemmelavet vaniliesukker eller vaniliekorn og sukker Hjemmelavet vaniliesukker eller vaniliekorn og sukker
500
g.
græsk youghurt500 g. græsk youghurt
Opskrift:
Peberrod røres med vaniliesukker og æbleeddike så det kan trække. Rødbederne skrælles og æblerne vaskes.Røbeder og æbler rives forholdsvist groft.
Rør peberrodblandingen med så meget græsk youghurt som man tror passer. Smag til. Den skal have "bid" og lidt sødme. Vend de revne æbler og rødbeder i. Der skal være så meget dressing, at salaten ikke virker tør. Den bliver rigtig god hvis man lader den trække et par timer. Husk dog at vende den godt inden servering.
Tips:
En dejlig salat og et godt supplement til f.eks. frikadeller.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(8 stemmer)
Opskriften er vist 16159 gange, og udskrevet 593 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider