Kirsebærsauce 02

Kirsebærsauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

HøjtidJul - julen

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:

Kirsebærsauce 02, billede 4 Kirsebærsauce 02, billede 1 Kirsebærsauce 02, billede 2 Kirsebærsauce 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.henkogte kirsebær
1 dl.vand
1 spsk.maizena majsstivelse
 
Opskrift:
Bring kirsebær og 1/2 dl. vand til kogepunktet. Udrør maizena mel i resten af vandet. Rør jævningen i saucen. kog saucen i ca. 1 minut – og saucen er klar til at blive serveret lun sammen med fx ris a la mande.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kirsebærsovs

karakterer:
Opskriften er vist 24909 gange,
og udskrevet 324 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu