Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kirsebærsauce 02

Kirsebærsauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

HøjtidJul

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Kirsebærsauce 02, billede 4 Kirsebærsauce 02, billede 1 Kirsebærsauce 02, billede 2 Kirsebærsauce 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.henkogte kirsebær
1 dl.vand
1 spsk.maizena majsstivelse
 
Opskrift:
Bring kirsebær og 1/2 dl. vand til kogepunktet. Udrør maizena mel i resten af vandet. Rør jævningen i saucen. kog saucen i ca. 1 minut – og saucen er klar til at blive serveret lun sammen med fx ris a la mande.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kirsebærsovs

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 23358 gange,
og udskrevet 312 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu