Ny bruger
Glemt adgangskoder
Logind
LOG IND
Brugernavn
Kodeord
Husk mig
Glemt koder
Forside
Kategorier
Udvidet søgning
Madplaner
Debat forum
Teknik
Brugerservice
Kirsebærsauce 02
Kirsebærsauce 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
Antal:
1 Portion
Saucer
Ret :
Saucer
-
Dessertsauce
Hovedingrediens :
Bær
-
Kirsebær
Højtid
:
Jul - julen
Oprindelsesland :
Danmark
Danmark
Indsendt :
2004-12-20
2021-01-14
Del på Facebook
Del på Pinterest
Send via GMail
Del på Blogger
Del på Twitter
Send i mail
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog
Ingredienser:
500
g.
henkogte kirsebær
500 g. henkogte kirsebær
1
dl.
vand
1 dl. vand
1
spsk.
maizena majsstivelse
1 spsk. maizena majsstivelse
Opskrift:
Bring kirsebær og 1/2 dl. vand til kogepunktet. Udrør maizena mel i resten af vandet. Rør jævningen i saucen. kog saucen i ca. 1 minut – og saucen er klar til at blive serveret lun sammen med fx ris a la mande.
Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på
Kirsebærsovs
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3
(
7
stemmer)
Opskriften er vist 23877 gange,
og udskrevet 318 gange.
1
2
3
4
5
(1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:
Kommentar:
Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne