Ahornsirup ahorn sukker eller rørsukker Ahornsirup ahorn sukker eller rørsukker
Opskrift:
Udrør gæren i vandet. Tilsæt salt, sukker og olie. Ælt gradvist melet i dejen, til den er fast, men ikke for tør. Ælt dejen mindst 5 min. Læg dejen i en ren skål smurt med lidt olie og vend dejen rundt, så den bliver olieret. På den måde bliver den ikke tør under hævningen. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted 30-45 min. Rul dejen ud og fordel æblerne på bundene. Drys med mandler og dryp med ahornsirup. Bruges der ahornsukker elller i nødstilfælde rørsukker, så dryp med lidt olivenolie. Bag pizzaerne til kanten af dejen er sprød og brun. Er der for meget dej, kan du jo lave løgpizza til hovedret. Pizzaen smager også godt kold, så det er ingen katastrofe, hvis der bliver noget tilovers.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8701 gange, og udskrevet 126 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider