Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Do Thua

Antal: 1 Portion

Ret : Syltning

Hovedingrediens : Rodfrugter

SkalotteløgOprindelsesland : Vietnam - Vietnamesisk - Vietnamesiske

Indsendt :





Ingredienser:
1 mellemstorkinaradise i tynde skiver
 salt
10 skalotteløg
1 mellemstorgulerod i tynde skiver
2.5 dl.cayote eller grøn papaya i tynde skiver
5 dl.fishsauce
1.5 dl.palmesukker
2-3 udkernede, små røde chili i skiver
2 fedfinthakket hvidløg
1 tsk.salt
2 tsk.peber
 


Opskrift:

Drys salt over radiseskiverne og lad dem trække i 30 minutter.

Dup dem tørre med et klæde. Skyl og tør skalotteløgene. Læg samtlige grønsager til tørring i solen 1 dag (eller ved meget lav temperatur i ovnen i ca. 3 timer).

Kom grønsagerne i et steriliseret glas.

Varm fiskesauce, palmesukker, chili, hvidløg, salt og peber i en lille kasserolle. Lad det simre og kog ind i 10 minutter, til lagen er reduceret med en tredjedel.

Hæld lagen over grønsagerne. Læg låg på og lad grønsagerne trække mindst 1 uge inden anvendelse.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 15717 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Do Thua

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu