Do Thua

Do Thua, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Rodfrugter - Skalotteløg

Oprindelsesland : Vietnam

VietnamIndsendt :     

Ingredienser:
1 mellemstorkinaradise i tynde skiver
 salt
10 skalotteløg
1 mellemstorgulerod i tynde skiver
2.5 dl.cayote eller grøn papaya i tynde skiver
5 dl.fishsauce
1.5 dl.palmesukker
2-3 udkernede, små røde chili i skiver
2 fedfinthakket hvidløg
1 tsk.salt
2 tsk.peber
 
Opskrift:
Drys salt over radiseskiverne og lad dem trække i 30 minutter.

Dup dem tørre med et klæde. Skyl og tør skalotteløgene. Læg samtlige grønsager til tørring i solen 1 dag (eller ved meget lav temperatur i ovnen i ca. 3 timer).

Kom grønsagerne i et steriliseret glas.

Varm fiskesauce, palmesukker, chili, hvidløg, salt og peber i en lille kasserolle. Lad det simre og kog ind i 10 minutter, til lagen er reduceret med en tredjedel.

Hæld lagen over grønsagerne. Læg låg på og lad grønsagerne trække mindst 1 uge inden anvendelse.





karakterer:
Opskriften er vist 20916 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu