Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pocheret laks

Pocheret laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Schmidt

Indsendt :



Ingredienser:
4 lakse fileter
1.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
3 æggehvider
 
Opskrift:
Tag laksefileterne og blend til fars sammen med æggehviderne. Tilsæt så fløden og blend det ind i, men pas på da piskefløden hurtigt kan blive til flødeskum. Smør så farsen ud på et bagepapir med en dejskrabber. (Man kan også tage noget tang og lægge på farsen.)

Bagefter rulles farsen til en lang roulade via. bagepapiret. Man tager så noget staniol og binder udenom. Man lægger derefter rouladen i en cocotte eller aflang gryde med vand. Man kan selv vælge om man vil pochere rouladen på et blus eller i ovnen. På blus er det ved svag varme i ca. 30 min. og i ovnen på 180 g. i 30 min.

Når rouladen så er færdig med at blive pocheret tages staniol og bagepapir fra og rouladen kan skærres i skiver.

Tips:

Vandet må endelig ikke komme op og koge da æggehviderne udvider sig. Til lakserouladen kan der serveres peberrodsdressing og lidt garniture i form af sukkerærter og gulerodder i strimler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11188 gange,
og udskrevet 101 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu