hakket skinkekød med højst 12% fedt500 g. hakket skinkekød med højst 12% fedt
1
porre (ca. 150 g)1 porre (ca. 150 g)
2
gulerødder (ca. 150 g)2 gulerødder (ca. 150 g)
0.5
dl.
havregryn0.5 dl. havregryn
1.5-2
dl.
mælk1.5-2 dl. mælk
1
æg1 æg
0.5
tsk.
tørret timian0.5 tsk. tørret timian
1.5
tsk.
salt1.5 tsk. salt
0.25
tsk.
peber0.25 tsk. peber
Opskrift:
Porren renses og skæres i tynde skiver.
Gullerødderne skrælles og rives groft.
Porren og gulerødderne koges 3-5 min. i letsaltet vand.
Havregrynene udblødes i 1 dl mælk.
Resten af ingredienserne til farsen røres i de udblødtehavregryn sammen med porren og gulerødderne.
Resten af mælken røres i, til farsen har en passende konsistens.
Farsen fyldes i en smurt bageform ved 200 grader i ca. 1 time på nederste rille.
Tips:
Farsbrødet serveres 1. dag varmt fx. med ovnsteget kartofler og råkost. 2. dag er farsbrødet lækkerk kolt fx med varm pastasalat.
Farsbrødet er også velegnet som pålæg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 15775 gange, og udskrevet 461 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider