Cai Chua (syltet sennepskål)

Cai Chua (syltet sennepskål), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Kål - Sennepskål

Oprindelsesland : Vietnam

VietnamIndsendt :

Ingredienser:
500 g.sennepskål
5 dl.vand
1 spsk.salt
0.5 dl.sukker
 
Opskrift:
Tør sennepskålen i solen i en halv dags tid (eller ved meget lav temperatur i ovnen i 1½ time), til kålen er halvtør.

Blancher kålen i kogende vand i 1 minut og dryp af. Kålen kan skæres i korte stykker eller bevares som hele blade. Læg kålen i steriliserede glas.

Kog vand, salt og sukker op. Køl lagen af og hæld den i glasset. Alle kålblade skal være dækkede.

Lad sennepskålen marinere i mindst 1 uge inden anvendelse, så er stilkene blevet gule og sprøde.


karakterer:
Opskriften er vist 17117 gange,
og udskrevet 153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Hans Norge  -  2012-10-27 10:58:14
Det ser spænnende ud, men hvad er sennepskål, det har jeg aldrig hørt om ?