Rist mandelsplitterne på en pande. Ælt rom i marcipanen. Rul den til en pølse, der skæres i tynde skiver. Læg rosiner på midten af marcipanstykkerne og tryk dem fast. Smelt chokoladen og dyp den ene ende af rosinknapperne i chokolade. Dekorer med de ristede mandelsplitter. Lad chokoladen stivne og dyp så den anden ende i flormelis.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6185 gange, og udskrevet 122 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider