Pistaciekarameller

Pistaciekarameller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Karameller

Hovedingrediens : Nødder - Pistacienødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
5 dl.piskefløde
250 g.sukker
125 g.glykose
200 g.hele usaltede pistaciekerner
 
Opskrift:
Rist pistaciekernerne på bagepapir i en 180 grader varm ovn. Hold godt øje med dem - de må ikke blive mørke. Køl derefter pistaciekernerne af og hak dem meget groft. Kog fløde, sukker og glukose under omrøring til det bliver lysgyldent og begynder at tykne. (Sæt evt. en prøve af massen på et smurt stykke bagepapir og se om det har karamelkarakter). Tag gryden af varmen og vend de ristede pistaciekerner i. Rør lidt og hæld massen på det smurte bagepapir. Når karamellen er tilpas stivnet, skæres den i passende firkanter. Lad dem tørre i ca. 1 time.





karakterer:
Opskriften er vist 12103 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu