Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pinjekerne- og honningknas

Pinjekerne- og honningknas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Nødder - Pinjekerner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
180 g.pinjekerner (ca. 3 dl)
1.5 dl.flydende honning
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Rør alle ingredienserne sammen i en tykbundet kasserolle over mellemvarme i ca. 5 minutter eller til nødderne er gyldne og honningen er så mørk som karamel. Hæld blandingen i et jævnt lag på et stykke oliesmurt alu-folie og lad den køle helt af. Bræk det i stykker og spis det som slik eller brug det som drys på dessertis. Opbevares bedst i en lufttæt beholder i køleskabet og holder sig frisk i ca. 14 dage.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6931 gange,
og udskrevet 92 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu