Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Schweizarpastiller

Schweizarpastiller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Pastil - Pastiller

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 æggehvide
250 g.flormelis
3-4 dråberpebermynteessens
 
 Pynt:
 mørk chokolade eller overtrækschokolade
 
Opskrift:
Æggehviden piskes ganske let med en gaffel. Tilsæt essens og flormelis, til dejen er sammenhængende og smidig. Trilles i små kugler, der sættes på bagepapir. Kuglerne trykkes let flade og stilles til tørring. Chokoladen smeltes og kommes i et kræmmerhus af pergamentpapir. Hver pastil forsynes med en lille "top" chokolade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 5782 gange,
og udskrevet 110 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu