Schweizarpastiller

Schweizarpastiller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Pastil - Pastiller

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 æggehvide
250 g.flormelis
3-4 dråberpebermynteessens
 
 Pynt:
 mørk chokolade eller overtrækschokolade
 
Opskrift:
Æggehviden piskes ganske let med en gaffel. Tilsæt essens og flormelis, til dejen er sammenhængende og smidig.

Trilles i små kugler, der sættes på bagepapir.
Kuglerne trykkes let flade og stilles til tørring.

Chokoladen smeltes og kommes i et kræmmerhus af pergamentpapir. Hver pastil forsynes med en lille "top" chokolade.


karakterer:
Opskriften er vist 6332 gange,
og udskrevet 127 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu