Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Grillet dyrekølle m.savoykål og krydderkartofler

Grillet dyrekølle m.savoykål og krydderkartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr

Rådyrkølle - DyrekølleOprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Danmark - Dansk - DanskeIndsendt af : P.Strøm

Indsendt :


Grillet dyrekølle m.savoykål og krydderkartofler, billede 4 Grillet dyrekølle m.savoykål og krydderkartofler, billede 1 Grillet dyrekølle m.savoykål og krydderkartofler, billede 2 Grillet dyrekølle m.savoykål og krydderkartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.udbenet dyrekølle
 salt
 peber
 timian
 enebær
 
 
800 g.savoykål
500 g.bacon i tern
 
 
1500 g.små kartofler
 timian
 enebær
 hasselnødder
 


Opskrift:

Dyrekøllen udbenes og gnides ind i salt, peber, timian og knuste enebær ca. 1 time før den grilles.

Grilles indirekte i ca. 1 1/2 time.

Lad dyrekøllen hvile 20 min inden servering.


Savoykål snittes fint, baconstykker steges og blandes med savoykål.

Kartofler:
Kartoflerne koges næsten møre og vendes i seperate gryder med henholdsvis timian og knuste hasselnødder.

Tips:

Savoykål kan snittes i god tid og i plastpose i køleskab.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 70293 gange,
og udskrevet 3786 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sidsel  -  2017-05-25 19:41:54
Jeg har en kuglegrill og vil gerne grille en udbenet dyrebov. Skal jeg grille boven med låg på grillen?


  -  2011-07-18 09:02:18
den skal op på 62-65 grader og så skal den trække til den er mellem 65-68 grader


Irene M  -  2010-07-07 12:05:12
Jeg mangler hvor mange grader stegen skal have. Jeg har prøvet 72 men det var for meget. Synes den blev lidt tør.


Svend  -  2009-10-16 10:09:07
Knuste hasselnødder kan tilføjes