skalotteløg eller 1 alm. løg3 skalotteløg eller 1 alm. løg
1
spsk.
smør1 spsk. smør
7.5
dl.
bouillon7.5 dl. bouillon
1.25
dl.
piskefløde 1.25 dl. piskefløde
1
æggeblomme1 æggeblomme
salt salt
hvid peber hvid peber
Pynt: Pynt:
timian timian
Opskrift:
Hak champignoner og skalotteløg fint.
Gem nogle skiver champignon til pynt
Svits dem hurtigt i smør til de er klare.
Hæld bouillon ved og kog det i 3 minutter.
Tag gryden af varmen og leger suppen fløde og æggeblomme røres sammen og hældes i under omrøring.
Varm suppen igennem den må ikke koge da æggeblommerne ellers vil skille.
Smag til med salt og peber.
Pynt med champion skiverne og timian.
Tips:
Timian kan unlades.
Serveres som forret
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(6 stemmer)
Opskriften er vist 28001 gange, og udskrevet 701 gange.
Kommentarer
Super - 2009-10-26 15:32:03 Fantastisk suppe kan varmt anbefales mine gæster var elde vilde.
God. - 2009-02-25 11:02:03 Det er den beste suppe jeg har smagt det er hele arbejdet vær mumms
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider