Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ca Rot (gulerod-radisepickles)

Ca Rot (gulerod-radisepickles), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :



Ingredienser:
2.5 dl.fintskåret gulerod
2.5 dl.fintskåret kinaradis
1 spsk.salt
2 spsk.sukker
0.5 dl.lagereddike
 
Opskrift:
Udskær gulerod og radise i meget fine strimler. Drys salt over gulerods- og radisestrimlerne og lad dem trække i 10 minutter.

Pres forsigtigt vandet ud af grønsagerne med et klæde, skyl og dup dem tørre. Pisk sukker og eddike sammen i en salatskål og vend grønsagerne i.

Lad dem marinere i mindst 2 timer inden servering. Bør serveres køligt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15683 gange,
og udskrevet 168 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu