Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bap Cai Muoi Xoi (syltet hvidkål)

Bap Cai Muoi Xoi (syltet hvidkål), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Vietnam - Vietnamesisk - Vietnamesiske

Vietnam - Vietnamesisk - VietnamesiskeIndsendt :





Ingredienser:
1 mellemstorthvidkål i tern
1 spsk.salt
1 spsk.knust ingefærrod
5 dl.eddike
2 spsk.sukker
2 spsk.finthakket (rau ram) (polygonum)
 


Opskrift:

Drys salt og ingefær over kålternene og lad det trække i 30 minutter.

Pres overskydende vand af kålen med et tørt klæde (eller brug en salatslynge). Læg kålen i en krukke. Bland eddike, sukker og "rau ram" og hæld det over kålen, så den er fuldstændigt dækket.

Kålen begynder at gære og efter en dags tid vil der begynde at dannes bobler. Efter ca. 3 dage vil lagen være klar, og der dannes ikke længere bobler, så kålen kan spises.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 30004 gange,
og udskrevet 250 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mønboen  -  2009-02-02 08:41:09
Rau ram er vietnamesisk koriander. Planten kan købes på nettet, men det er måske lidt meget for 2 spsk. :-/


kim  -  2008-01-09 11:08:37
den er lække


br  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er rau ram, og hvor fås det ?