Bap Cai Muoi Xoi (syltet hvidkål)

Bap Cai Muoi Xoi (syltet hvidkål), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Vietnam

VietnamIndsendt :

Ingredienser:
1 mellemstorthvidkål i tern
1 spsk.salt
1 spsk.knust ingefærrod
5 dl.eddike
2 spsk.sukker
2 spsk.finthakket (rau ram) (polygonum)
 
Opskrift:
Drys salt og ingefær over kålternene og lad det trække i 30 minutter.

Pres overskydende vand af kålen med et tørt klæde (eller brug en salatslynge). Læg kålen i en krukke. Bland eddike, sukker og "rau ram" og hæld det over kålen, så den er fuldstændigt dækket.

Kålen begynder at gære og efter en dags tid vil der begynde at dannes bobler. Efter ca. 3 dage vil lagen være klar, og der dannes ikke længere bobler, så kålen kan spises.


karakterer:
Opskriften er vist 33460 gange,
og udskrevet 293 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

mønboen  -  2009-02-02 08:41:09
Rau ram er vietnamesisk koriander. Planten kan købes på nettet, men det er måske lidt meget for 2 spsk. :-/

kim  -  2008-01-09 11:08:37
den er lække

br  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad er rau ram, og hvor fås det ?