hk. kandiseret ingefær2 tsk. hk. kandiseret ingefær
125
g.
hvid chokolade125 g. hvid chokolade
100
g.
flødechokolade100 g. flødechokolade
100
g.
bitter chokolade100 g. bitter chokolade
Opskrift:
Mandelsplitterne ristes lysegule på en tør pande for svag varme og under stadig omrøring og afkøles.
De ristede mandelflager deles i tre lige store portioner.
Den ene portion blandes med reven appelsinskal, den anden med pistacier, den tredje med ingefær.
De tre slags chokolader brækkes i mindre stykker og smeltes hver for sig i vandbad.
Mandelsplitterne med appelsin røres sammen med den hvide chokolade, mandelsplitterne med pistacier røres sammen med flødechokoladen og mandelsplitterne med ingefær røres sammen med den mørke chokolade.
Ved hjælp af 2 teskeer dyppet i varmt vand, tages de forskellige slags mandelmasse op og sættes i små toppe i konfektkapsler af papir.
Derefter skal konfekten stå mindst 12 timer i køleskab før den serveres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8696 gange, og udskrevet 91 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider