mørk eller lys chokolade125 g. mørk eller lys chokolade
Opskrift:
Skær mandlerne i smalle strimler på langs og rist dem lysebrune i smør på stegepanden. Lad mandlerne afdryppe på køkkenrullepapir.
Smelt chokoladen og bland de fleste mandler i.
Lad chokolademassen afkøle lidt, så den er halvstiv og læg den i små toppe på bagepapir. Tryk nogle mandelstrimler i chokoladestykkerne og lad dem afkøle.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12658 gange, og udskrevet 130 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider