Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mandelkonfekt

Mandelkonfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.mandler med eller uden hinde (hasselnødder cashewkerner solsikkekerner eller lignende)
120 g.honning
30 g.æggehvider eller 5 - 6 spsk. vand frugtsaft eller blendet frisk frugt
 (Kom kun lidt af væden i ad gangen)
 
Opskrift:
Mandlerne rives fint i en råkostmaskine, food processor eller blender. Hvis man ikke kan få det fint nok, kan de sigtes og rives igen. Honning tilsættes og æggehvide eller vand røres forsigtigt i. Her kan man "sprælle" lidt med forskellige smagstilsætninger som: appelsinolie, lakridsrodspulver, engelsk lakridspulver, pulveriseret- eller hel anis eller fennikel. Massen skal være så blød, at den kan sprøjtes ud af en sprøjtepose på bagepapir eller en smør smurt plade. Kan sprøjtes ud i flere variationer. Pyntes med nødder, mandler m.v. Bages ved 210 grader i ca. 8 - 10 minutter, til de er let gyldne. Brug evt. underplade, så de ikke brænder på!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10014 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu