Mandelkonfekt

Mandelkonfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.mandler med eller uden hinde (hasselnødder cashewkerner solsikkekerner eller lignende)
120 g.honning
30 g.æggehvider eller 5 - 6 spsk. vand frugtsaft eller blendet frisk frugt
 (Kom kun lidt af væden i ad gangen)
 
Opskrift:
Mandlerne rives fint i en råkostmaskine, food processor eller blender. Hvis man ikke kan få det fint nok, kan de sigtes og rives igen. Honning tilsættes og æggehvide eller vand røres forsigtigt i. Her kan man "sprælle" lidt med forskellige smagstilsætninger som: appelsinolie, lakridsrodspulver, engelsk lakridspulver, pulveriseret- eller hel anis eller fennikel. Massen skal være så blød, at den kan sprøjtes ud af en sprøjtepose på bagepapir eller en smør smurt plade. Kan sprøjtes ud i flere variationer. Pyntes med nødder, mandler m.m.

Bages ved 210 grader i ca. 8 - 10 minutter, til de er let gyldne. Brug evt. underplade, så de ikke brænder på!





karakterer:
Opskriften er vist 11989 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu