Mandelkonfekt
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
|
|
Mandlerne rives fint i en råkostmaskine, food processor eller blender. Hvis man ikke kan få det fint nok, kan de sigtes og rives igen. Honning tilsættes og æggehvide eller vand røres forsigtigt i. Her kan man "sprælle" lidt med forskellige smagstilsætninger som: appelsinolie, lakridsrodspulver, engelsk lakridspulver, pulveriseret- eller hel anis eller fennikel.
Massen skal være så blød, at den kan sprøjtes ud af en sprøjtepose på bagepapir eller en smør smurt plade. Kan sprøjtes ud i flere variationer. Pyntes med nødder, mandler m.m.
Bages ved 210 grader i ca. 8 - 10 minutter, til de er let gyldne. Brug evt. underplade, så de ikke brænder på! |
|
Opskriften er vist 11989 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne