mandler med eller uden hinde (hasselnødder cashewkerner solsikkekerner eller lignende) 200 g. mandler med eller uden hinde (hasselnødder cashewkerner solsikkekerner eller lignende)
120
g.
honning 120 g. honning
30
g.
æggehvider eller 5 - 6 spsk. vand frugtsaft eller blendet frisk frugt 30 g. æggehvider eller 5 - 6 spsk. vand frugtsaft eller blendet frisk frugt
(Kom kun lidt af væden i ad gangen) (Kom kun lidt af væden i ad gangen)
Opskrift:
Mandlerne rives fint i en råkostmaskine, food processor eller blender. Hvis man ikke kan få det fint nok, kan de sigtes og rives igen. Honning tilsættes og æggehvide eller vand røres forsigtigt i. Her kan man "sprælle" lidt med forskellige smagstilsætninger som: appelsinolie, lakridsrodspulver, engelsk lakridspulver, pulveriseret- eller hel anis eller fennikel.
Massen skal være så blød, at den kan sprøjtes ud af en sprøjtepose på bagepapir eller en smør smurt plade. Kan sprøjtes ud i flere variationer. Pyntes med nødder, mandler m.v.
Bages ved 210 grader i ca. 8 - 10 minutter, til de er let gyldne. Brug evt. underplade, så de ikke brænder på!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10284 gange, og udskrevet 116 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider