Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Polske sild

Polske sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost

Hovedingrediens : SildeFisk

SildOprindelsesland : Polen - Polsk- Polske

Polen - Polsk- PolskeIndsendt :





Ingredienser:
8 mellemstorehele, syltede rødbeder
2 udvandede, salte sildefileter
1 bdt.purløg
1.5 dl.creme fraiche
2 spsk.vineddike
5 spsk.olie
 salt
 peber
 salatblade
 karse
 


Tilbehør:
Groft brød eller knækbrød, samt en hjemmelavet agurksalat.
Opskrift:

Udhul rødbederne med en lille ske og skær sildefileterne i små terninger. Klip purløget fint.

Bland sild, purløg og creme fraiche og fordel blandingen i rødbederne.

Rør vineddike og olie sammen og smag til med salt og peber.

Drys sovsen over rødbederne og stil dem på et fad, der er dækket med salatblade. Pynt med karse og server

Tips:

I stedet for sildefileter kan du bruge matjesfileter.

Det du gravet ud af rødbederne kan du anvende som pålæg for eksempel oven på leverpostej eller lignende.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (56 stemmer)

Opskriften er vist 15069 gange,
og udskrevet 201 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

PA  -  2014-02-11 14:54:14
spises rødbederne, i så fald skal de koges eller ????


Adam Jensen  -  0000-00-00 00:00:00
godt fundet på og smager meget meget godt... jeg kan ikke lide sild men på den måde kan jeg godt.. men tager tid at lave