Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Polske sild

Polske sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Oprindelsesland : Polen

PolenIndsendt :



Ingredienser:
8 mellemstorehele, syltede rødbeder
2 udvandede, salte sildefileter
1 bdt.purløg
1.5 dl.creme fraiche
2 spsk.vineddike
5 spsk.olie
 salt
 peber
 salatblade
 karse
 
Opskrift:
Udhul rødbederne med en lille ske og skær sildefileterne i små terninger. Klip purløget fint.

Bland sild, purløg og creme fraiche og fordel blandingen i rødbederne.

Rør vineddike og olie sammen og smag til med salt og peber.

Drys sovsen over rødbederne og stil dem på et fad, der er dækket med salatblade. Pynt med karse og server.

Serveres med Groft brød eller knækbrød, samt en hjemmelavet agurksalat.

Tips:

I stedet for sildefileter kan du bruge matjesfileter.

Det du gravet ud af rødbederne kan du anvende som pålæg for eksempel oven på leverpostej eller lignende.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (56 stemmer)

Opskriften er vist 18093 gange,
og udskrevet 244 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

PA  -  2014-02-11 14:54:14
spises rødbederne, i så fald skal de koges eller ????

Adam Jensen  -  0000-00-00 00:00:00
godt fundet på og smager meget meget godt... jeg kan ikke lide sild men på den måde kan jeg godt.. men tager tid at lave