Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter














Polske sild

Polske sild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Oprindelsesland : Polen - Polsk- Polske

Polen - Polsk- PolskeIndsendt :





Ingredienser:
8 mellemstorehele, syltede rødbeder
2 udvandede, salte sildefileter
1 bdt.purløg
1.5 dl.creme fraiche
2 spsk.vineddike
5 spsk.olie
 salt
 peber
 salatblade
 karse
 


Tilbehør:
Groft brød eller knækbrød, samt en hjemmelavet agurksalat.
Opskrift:

Udhul rødbederne med en lille ske og skær sildefileterne i små terninger. Klip purløget fint.

Bland sild, purløg og creme fraiche og fordel blandingen i rødbederne.

Rør vineddike og olie sammen og smag til med salt og peber.

Drys sovsen over rødbederne og stil dem på et fad, der er dækket med salatblade. Pynt med karse og server

Tips:

I stedet for sildefileter kan du bruge matjesfileter.

Det du gravet ud af rødbederne kan du anvende som pålæg for eksempel oven på leverpostej eller lignende.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (56 stemmer)

Opskriften er vist 15995 gange,
og udskrevet 213 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

PA  -  2014-02-11 14:54:14
spises rødbederne, i så fald skal de koges eller ????


Adam Jensen  -  0000-00-00 00:00:00
godt fundet på og smager meget meget godt... jeg kan ikke lide sild men på den måde kan jeg godt.. men tager tid at lave